"Semka się gotuje". Premiera w Hybrydach [WIDEO]

"Semka się gotuje". Premiera w Hybrydach [WIDEO]

fot. YouTube/Blogpressportal
Dodano
- Jeżeli nie ma się czegoś ze sztukmistrza, to za gotowanie nie powinno się brać. Gotowanie jest jak teatr. Moim impulsem do gotowania, było zawsze gotowanie dla innych. Jest coś w tym z dzielenia się z innymi swoją wiedzą, przy tym bardzo to ludzi łączy - mówił w warszawskim klubie Hybrydy autor książki "Semka się gotuje".

- W 1998 roku pan Michał Korzec zaprosił mnie do Amsterdamu i tam spróbowałem holenderskiej grochówki, która mi bardzo smakowała. Po powrocie do Warszawy uświadomiłem sobie, że jeżeli sam tego nie przygotuję, to już po prostu tego nie zjem - opowiadał o początkach swojej pasji kulinarnej Piotr Semka, publicysta "Do Rzeczy" i autor książki o gotowaniu, której premiera odbyła się w tym tygodniu.

Wieczór autorski poprowadził Robert Mazurek.

Relacja wideo z wydarzenia:

mp

YouTube/Blogpressportal

Czytaj także

 0

Czytaj także