Gdy nadchodzi jesień, a na dworze coraz chłodniej, sięgam po dania jednogarnkowe. Jednym z moich ulubionych jest curry
Aromatyczne i rozgrzewające danie z wyraźnymi przyprawami. Głównym dodatkiem jest dynia, na którą właśnie jest sezon i którą można znaleźć w każdym sklepie. Sama w sobie nie ma jakiegoś wybitnego smaku, ale w tym daniu jej smak podbijają przyprawy. Uważam, że warto korzystać z warzyw sezonowych. Rodzina i przyjaciele, dla których ugotowałem to danie, byli nim tak samo zachwyceni jak ja. Mam nadzieję, że ten przepis skradnie również wasze serca.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.