Wiosna w sercu i na talerzu

Wiosna w sercu i na talerzu

Dodano: 
Gotowanie, zdjęcie ilustracyjne
Gotowanie, zdjęcie ilustracyjne Źródło: Obraz Дарья Яковлева z Pixabay
ANNA POPEK Z D. CHRUZIK I MAGDALENA M. KRUPA Z D. CHRUZIK SIOSTRY GOTUJĄ | Wiosna wszystko zmienia, wiosna wlewa w nas siły, entuzjazm i optymizm.

Chce się żyć, rozkwitamy, na sercu robi się milej, gdy widzimy, jak wszystko dookoła rozkwita i nabiera barw. Słońce, zapach wilgotnej ziemi, pierwsze zielone pąki drzew, śpiew ptaków sprawiają, że jakoś łatwiej nam się wstaje, nawet o 4 rano (Anna o tej porze budzi się, gdy prowadzi program „Wstaje dzień”, a Magda, gdy ma wczesny, poranny lot). Ten przypływ sił życiowych należy wykorzystać i jeszcze go wzmocnić.

Cały felieton dostępny jest w 17-18/2022 wydaniu tygodnika Do Rzeczy.

Czytaj także