Owoc zdrowia

Dodano: 
Warzywa, Cebula, Przyprawy, Jedzenie, Gotowanie
Warzywa, Cebula, Przyprawy, Jedzenie, Gotowanie Źródło: Pixabay
ANNA POPEK Z D. CHRUZIK I MAGDALENA M. KRUPA Z D. CHRUZIK || W listopadowy długi weekend odwiedziłyśmy Tbilisi. Gruzja zachwyciła nas swoją wspaniałą kuchnią i gościnnością.

Polacy czują się tam jak w domu, bo chociaż dzieli nas ogrom kilometrów, to nasze historie miały podobny bieg, dlatego wzajemnie się rozumiemy i bardzo lubimy. Do tego mamy podobne temperamenty i poczucie gościnności. Mówi się, że podobnie jak my Gruzini lubią biesiady i zabawy, a jeśli chodzi o liczbę wznoszonych toastów, to biją na głowę cały świat.


Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły: platforma.dminc.pl


Pozostało 84% tekstu

Ten i wiele innych artykułów możecie Państwo przeczytać już teraz.

Zapraszamy do wypróbowania DO RZECZY+ w promocji lub do skorzystania z ofert specjalnych z prezentami

Otrzymacie Państwo: wydania tygodnika „Do Rzeczy”, miesięcznika „Historia Do Rzeczy”, dodatkowe artykuły i programy naszych publicystów: Pawła Lisickiego, Rafała A. Ziemkiewicza, Wojciecha Cejrowskiego.

Czytając wspieracie Państwo naszą pracę. Dziękujemy!

Dostęp aktywowany? Zaloguj się

NOWE ARTYKUŁY W „DO RZECZY+”

Artykuł został opublikowany w 47/2023 wydaniu tygodnika Do Rzeczy.

Czytaj także