Duch czasu i kucharz
  • Joanna BojańczykAutor:Joanna Bojańczyk

Duch czasu i kucharz

Dodano: 
Gotujące kobiety, zdjęcie ilustracyjne
Gotujące kobiety, zdjęcie ilustracyjne Źródło: PAP / Szkoła w Łomnicy-Dolnej
"Istnieją specjalne placówki naukowo-badawcze, których zadaniem jest ustalenie na podstawie badań naukowych zasad prawidłowego żywienia […]

Na stan i sposób odżywiania wpływają w znacznej mierze zasoby i możliwości surowcowe, a przede wszystkim rozmiary, charakter i kierunek rozwoju produkcji rolniczej. [...] idzie nie tylko o zwiększenie rozmiarów produkcji rolniczej, lecz także o znaczną poprawę jakości produktów”.


Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły: dorzeczy.pl/gielda


Więcej możesz przeczytać w 16/2021 wydaniu tygodnika Do Rzeczy.

Czytaj także