Ekspresowy obiad Marka Sierockiego

Ekspresowy obiad Marka Sierockiego

Dodano: 
Dziennikarz muzyczny Marek Sierocki
Dziennikarz muzyczny Marek Sierocki Źródło: PAP / Tomasz Gzell
Marek Sierocki | Wielu rzeczy w kuchni uczę się od mojej żony, która świetnie gotuje. Bardzo często pichcimy razem, dzieląc zadania.

Uważam, że wspólne przygotowywanie, a później oczywiście także wspólne spożywanie posiłków jest fantastyczną sprawą, która zbliża ludzi. Zdradzę Państwu jeden z przepisów, który wypracowaliśmy wspólnie z żoną. To pulpety z indyka w sosie pomidorowym z makaronem tagliatelle – proste danie, które można przygotować w 20 min, ale bardzo smaczne i zdrowe.

Cały artykuł dostępny jest w 18/2021 wydaniu tygodnika Do Rzeczy.

Czytaj także