Ekspresowy obiad Marka Sierockiego

Ekspresowy obiad Marka Sierockiego

Dodano: 
Dziennikarz muzyczny Marek Sierocki
Dziennikarz muzyczny Marek Sierocki Źródło: PAP / Tomasz Gzell
Marek Sierocki | Wielu rzeczy w kuchni uczę się od mojej żony, która świetnie gotuje. Bardzo często pichcimy razem, dzieląc zadania.

Uważam, że wspólne przygotowywanie, a później oczywiście także wspólne spożywanie posiłków jest fantastyczną sprawą, która zbliża ludzi. Zdradzę Państwu jeden z przepisów, który wypracowaliśmy wspólnie z żoną. To pulpety z indyka w sosie pomidorowym z makaronem tagliatelle – proste danie, które można przygotować w 20 min, ale bardzo smaczne i zdrowe.


Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły: dorzeczy.pl/gielda


Pozostało 72% tekstu

Ten i wiele innych artykułów możecie Państwo przeczytać już teraz.

Zapraszamy do wypróbowania DO RZECZY+ w promocji lub do skorzystania z ofert specjalnych z prezentami

Otrzymacie Państwo: wydania tygodnika „Do Rzeczy”, miesięcznika „Historia Do Rzeczy”, dodatkowe artykuły i programy naszych publicystów: Pawła Lisickiego, Rafała A. Ziemkiewicza, Wojciecha Cejrowskiego.

Czytając wspieracie Państwo naszą pracę. Dziękujemy!

Dostęp aktywowany? Zaloguj się

NOWE ARTYKUŁY W „DO RZECZY+”

Cały artykuł dostępny jest w 18/2021 wydaniu tygodnika Do Rzeczy.

Czytaj także