Siostry gotują II Anna Popek z d. Chruzik, Magdalena M. Krupa z d. Chruzik II W zeszłym tygodniu podczas targów POLAGRA w Poznaniu odbył się Kulinarny Puchar Polski – najbardziej prestiżowy konkurs w branży gastronomicznej w Polsce.
Ma na celu wyłonienie prawdziwych mistrzów smaku, wsparcie ich w dalszym rozwoju zawodowym oraz stworzenie kulinarnego szlaku wiodącego przez kuchnie najlepszych kucharzy młodego pokolenia w Polsce. Wydarzeniu patronuje m.in. Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, a jego szef – Jarosław Uściski – osobiście próbuje wszystkich prezentowanych potraw. Podczas spotkania Klubu Dyplomaty, poświęconego polskim podróżnikom i odkrywcom, które pod koniec września odbyło się w Warszawie (tygodnik „Do Rzeczy” jest patronem tego przedsięwzięcia),
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.