Siostry gotują II Anna Popek z d. Chruzik, Małgorzata M. Krupa z d. Chruzik II Warzywno-owocowe letnie szaleństwo trwa w najlepsze.
Warzywa i owoce sezonowe mają moc, która wyposaża nas w witaminy, mikroelementy i przeciwutleniacze na długi czas. Pamiętajmy o kolejności spożywanego posiłku, bo według naukowców jest to klucz do zdrowia i zachowania balansu glukozowo-cukrowego. Odpowiednia kolejność sprawi, że nasza krzywa cukrowa będzie zawsze wypłaszczona, co przyniesie nam wiele korzyści.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.