Siostry gotują II Anna Popek z d. Chruzik, Magdalena M. Krupa z d. Chruzik II Tegoroczny sezon ogórkowy obfituje w wydarzenia, które zmieniają charakter leniwej i nieco nudnej kanikuły.
Począwszy od dynamicznej sytuacji w Polsce, a skończywszy na wydarzeniach w USA. Dlatego tym bardziej należy sezon ten potraktować dosłownie i… zrobić przetwory. Dziś o świeżych ogórkach, o tym, co możemy z nich przygotować i jak je jeść.
Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły:
platforma.dminc.pl
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.