Siostry gotują II Anna Popek z d. Chruzik, Magdalena M. Krupa z d. Chruzik II Wakacje dobiegły końca, jednak wrzesień to wciąż czas lata – późnego, dojrzałego, nasyconego słońcem.
Powoli przestają nas kusić soczyste i smaczne owoce, za co podziękuje nam nasza wątroba. Zbyt częste objadanie się owocami jej nie służy. Jeśli mamy ochotę na nasze jesienne jabłka, to najlepiej je zjeść na ciepło, lekko podduszone i z dodatkiem cynamonu, nie na surowo.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.