Anna Popek z d. Chruzik i Magdalena M. Krupa Z D. Chruzik || SIOSTRY GOTUJĄ || Jesienna sałatka
z pieczoną dynią i serem halloumi.
Zdrowo się odżywiać powinniśmy cały rok, ale jest to szczególnie ważne teraz, czyli późną jesienią, kiedy zimno i chłodno. Wybierajmy jak najwięcej potraw gotowanych i rozgrzewających, unikajmy surowizny i jedzenia na zimno. W tym okresie, korzystając jeszcze z dobrodziejstw jesiennych zapasów i obfitości warzyw i owoców, możemy pozwolić sobie na dowolne łączenie mięs z warzywami, kaszami oraz makaronami i nabiałem.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.