HISTORIA WIECZNIE ŻYWA | Nie bez powodu Bolesław Prus w swoich powieściach często wspominał o piwie, uważna lektura jego tekstów sugeruje bowiem, że pisarz był wielbicielem dobrej kuchni.
Może nie wypijał siedmiu kufli piwa podczas jednej wizyty w lokalu jak stary subiekt Rzecki, ale na pewno lubił bardzo dobrze zjeść, co potwierdza wręcz nieprawdopodobna liczba kulinarnych porównań przez niego stosowanych.
Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły:
platforma.dminc.pl
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.