Złote jabłko

Dodano: 
szarlotka, ciastka, słodycze, deser
szarlotka, ciastka, słodycze, deser Źródło: Pixabay
Siostry gotują I Jesienią pysznią się na straganach rozmaite odmiany jabłek – znak rozpoznawczy plonów z polskich sadów.

Pięknie wybarwione, pachnące, apetyczne jabłka są w naszej kuchni nieodłącznym składnikiem jesiennych dań – i tych słodkich, i wytrawnych. Kto nie lubi racuchów z jabłkami, kaczki lub gęsi z jabłkami, jabłeczników, szarlotek, tart itp?


Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły: platforma.dminc.pl


Artykuł został opublikowany w 40/2023 wydaniu tygodnika Do Rzeczy.

Czytaj także