SIOSTRY GOTUJĄ | Jesienią szczególnie narażeni jesteśmy na przeziębienia i infekcje, bo aura nie sprzyja i sprzyjać nie będzie, wszak długi czas jesienno-zimowych słot dopiero przed nami.
Wprawdzie o naszą odporność powinniśmy byli się zatroszczyć latem, ale wiele dobrego możemy zrobić jeszcze teraz. Przede wszystkim powinniśmy trzymać się ciepło, zbytnio nie wychładzać, zadbać o odpowiednią suplementację i dietę. Szczególnie cenne w tym okresie są ciepłe zupy i wywary warzywno-mięsne. Polecamy lubiane przez nas zupy kremy z dodatkiem rozgrzewających przypraw czy sałatki z pieczonych warzyw z dodatkiem niezwykle zdrowych kasz.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.