SIOSTRY GOTUJĄ | Wśród promowanych przez znawców zdrowego odżywiania rozmaitych diet często spotykamy się z określeniem „superfood”.
Czym jest to superjedzenie i dlaczego warto włączyć je do swej diety? Prawdą jest, że aby zachować zdrowie, powinniśmy spożywać produkty jak najmniej przetworzone, a przy tym superodżywcze i wartościowe. Nazwę superfood wprowadził Aaron Moss, który opisał żywność organiczną jako taką, która ma nadzwyczajne właściwości i wpływa korzystnie na organizm człowieka.
Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły:
platforma.dminc.pl
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.