SIOSTRY GOTUJĄ | Wafle przekładane nugatem to nieco zapomniany, a niegdyś bardzo popularny rarytas.
Pierwsze wzmianki o nugacie sięgają IV w. i znajdujemy je… w rzymskich księgach kucharskich. Przepis jest bardzo prosty i prawdopodobnie pochodzi z Bliskiego Wschodu, gdzie bardzo popularne było mieszanie bakalii i orzechów z miodem, cukrem i jajkami.
Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły:
platforma.dminc.pl
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.