SIOSTRY GOTUJĄ I Jesteśmy na ostatniej wielkopostnej prostej. Jeszcze trochę starań i silnej woli, a zostaniemy suto nagrodzeni podczas niedzielnego śniadania.
Warto więc wysilić wyobraźnię i przygotowywać ciekawe dania bezmięsne. W marcu wybrałyśmy się na post warzywno-owocowy do Czapielskiego Młyna, który zainspirował nas do spojrzenia ponownie na bogatą paletę dań jarskich. Zajadając tartą marchew czy też seler, najprzyjemniej wszak rozmawia się… o tym, co by się zjadło, gdyby nie było się na poście. Podczas posiłków przerzucamy się więc przepisami na wyśmienite dania, zachowując przy tym odrobinę taktu, i są to jednak przepisy wegetariańskie.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.