Anna Popek z d. Chruzik i Magdalena M. Krupa z d. Chruzik piszą o sekretach włoskiej kuchni. Jakich?
Najpierw zwróciła naszą uwagę piękna szata graficzna tej książki. Rysunki kwiatów i owoców oraz amorki na okładce. Potem zobaczyłyśmy, że przedmowę do tej niby kulinarnej książki napisał… Umberto Eco. Tym chętniej zagłębiłyśmy się w jej treść, zwłaszcza że zdanie na okładce obiecywało, że to „doskonała lektura dla tych, którzy chcą się nauczyć czerpać radość z życia”.
Źródło: DoRzeczy.pl
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.