Rozpoczynamy sezon jesienny, dla wielu czas przeziębień i chorób. Ryby w diecie to bogactwo kwasów omega-3, a mało kto wie, że mają silne działanie przeciwzapalne i antyoksydacyjne, chronią nas dzięki temu przed rozwojem wielu chorób. Jeśli nie jemy dwóch porcji (ok. 150 g) tłustych ryb w tygodniu, to powinniśmy dodatkowo codziennie suplementować kwasy omega-3. Zaproponowane przeze mnie danie to dodatkowo świetne źródło witaminy D, która pomaga w zachowaniu dobrego zdrowia, dostarcza potas, wapń, witaminy z grupy B, witaminę C, błonnik i wiele innych cennych składników. Za to o cennych właściwościach olejków eterycznych pochodzących z czosnku słyszał chyba już każdy i do nich z pewnością nie muszę przekonywać.
Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły:
dorzeczy.pl/gielda
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.