W kalendarzu już wiosna, za oknem też coraz cieplej. Miłośnikom słodkości chciałam zaproponować zatem coś słodkiego, a jednocześnie orzeźwiającego – tartę na chrupiącym kokosowym spodzie, z delikatnie kwaśnym curdem z marakui i puszystą słodką bezą
CIASTO
Składniki:
• 1,25 szklanki mąki pszennej
• 0,75 szklanki wiórków kokosowych
• 0,5 szklanki cukru pudru
• 150 g masła
• 1 jajko
• szczypta soli
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.