SIOSTRY GOTUJĄ | Cynamon jest naszą obowiązkową przyprawą, którą mamy zawsze w domu i nie tylko, bo nosimy go również w codziennej torebce razem z goździkami.
Dodajemy go nie tylko do owsianek, ciast czy dań obiadowych, lecz także do napojów, do kawy, gorącego mleka, kakao, herbaty albo po prostu do wody z cytryną. Pamiętamy z dzieciństwa, jak babcia robiła dla nas grysik na mleku z cynamonem i cukrem.
Cynamon cejloński jest najszlachetniejszą odmianą cynamonu. Pochodzi z Cejlonu i właśnie tę odmianę powinniśmy kupować, bo zawiera najwięcej właściwości prozdrowotnych.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Do Rzeczy.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.