Pieczona szynka

Dodano: 
Pieczona szynka
Pieczona szynka Źródło: Pixabay
SIOSTRY GOTUJĄ I Na przedświątecznym spotkaniu Klubu Dyplomaty szef kuchni, Jarosław Uściński, zaserwował gościom ogromną pieczoną szynkę.

Skórkę miała rumianą, ponacinaną w krateczkę, do której gdzieniegdzie przywarły rozmaryn i zioła. Sama zaś – choć ogromna – była mięciutka, pełna soku, tłuszczyku i smaku. Mistrz najpierw marynował ją przez kilka dni, a potem piekł przez 11 godzin. Zniknęła do ostatniego kawałeczka.


Zostań współwłaścicielem Do Rzeczy S.A.
Wolność słowa ma wartość – także giełdową!
Czas na inwestycję mija 31 maja – kup akcje już dziś.
Szczegóły: platforma.dminc.pl


Artykuł został opublikowany w 15/2023 wydaniu tygodnika Do Rzeczy.

Czytaj także